Известие

Collapse
No announcement yet.

Обяви за боксерни класики

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Успех с Арната.По едно време бяха изкочили няколко спринта-един жълт от Бургаз,от Оряхово за реставрация,който замина за Бургаз,и един с пловдивски номера пак от морски град.Какво ли става с тях,някаква информация?

Comment

• една от последните 33-ки на търг в Англия

Да видите какви пари им търсят в Англия - една от последните 4 бр. там. И снимките - за кеф и настървяване.
      http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-33-16...MAAOSw4DJYk2TO
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Хайде на прекрасния Спринт 16v.
        Даже е с регистриран двигател!

http://m.mobile.bg/details/11494401199482547
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Нямам думи и пари...
          146 1.3 боксер 1996г.
          156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Колеги нещо "скандално" се появи тая вечер...
            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...98154531074055
            Някой да знае нещо повече по въпроса?
            Attached Files
            Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
            Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

• Това е на Рали Перманента. За последно съм го виждал преди 10 години. Сега не знам как е. Иначе едно време съм му правил скорости и мотор.

Много е вероятно вече да е изгнил. Защото от доста години се кара в България.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Ясно, мерси за информацията.

Аз иначе вчера позвънях на обявата. До колкото ми обясни момчето, я е взел наскоро, на същите тези пари и искал да си я реставрира, но му излезнало нещо непредвидено и нямало да може да се занимава с нея. Сега дали е така или има нещо безнадеждно в нея...

Иначе имала да се кърпи отдолу и течала лявата глава. Също така още не била прехвърлена, някакъв я бил извадил от някакъв двор в Хаджи Димитър, пък тя се водела на някаква жена и трябвало с нея да се свързва... и на мен ми звучи малко като пак няква сага с документацията...Щях да ходя да я гледам ама така и не стигнах до нея..

Comment

• Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщение
                  Ясно, мерси за информацията.

Аз иначе вчера позвънях на обявата. До колкото ми обясни момчето, я е взел наскоро, на същите тези пари и искал да си я реставрира, но му излезнало нещо непредвидено и нямало да може да се занимава с нея. Сега дали е така или има нещо безнадеждно в нея...

Иначе имала да се кърпи отдолу и течала лявата глава. Също така още не била прехвърлена, някакъв я бил извадил от някакъв двор в Хаджи Димитър, пък тя се водела на някаква жена и трябвало с нея да се свързва... и на мен ми звучи малко като пак няква сага с документацията...Щях да ходя да я гледам ама така и не стигнах до нея..
                  Ако ти се занимава с реставрация ми звънни да ти кажа какво как за тази

Comment

• Наясно съм с историята на твоята, но нещо не са ми по джоба 33-ките. Докат се замогна мисля да се придържам към не толкова ръждясващите боксери

Comment

• Добре де, никои ли няма да вземе тази ИМОЛА.

http://www.cars.bg/offer/c2229874

После ще търсим имоли

Comment

• Ето малко снимки на колата от днеска. Има характерно скъсана шофьорска седалка, но ще му дам здрава. Колата не е бита и много от нещата, които са проблем при други, тука ги няма. Ходовата част е без забележки. Има проблем във вилната на съединителя, но е лесно отстраним.
                        Attached Files
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Ето малко снимки на колата от днеска. Има характерно скъсана шофьорска седалка, но ще му дам здрава. Колата не е бита и много от нещата, които са проблем при други, тука ги няма. Ходовата част е без забележки. Има проблем във вилната на съединителя, но е лесно отстраним.
                          Иве, а двигателят как е? Навремето го ядох с една такава, бял ден не видях с нея

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Иве, а двигателят как е? Навремето го ядох с една такава, бял ден не видях с нея
                            Двигателя е чук. Колата не е карана много
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Че от тоя мотор по-здрав боксер няма. Няма какво да му се случи, което да не се реши бързо и евтино. А и в една 33-ка за техническо състояние не се пита, важно е купето да е здраво и не гнило, всичко друго се прави лесно
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Че от тоя мотор по-здрав боксер няма. Няма какво да му се случи, което да не се реши бързо и евтино. А и в една 33-ка за техническо състояние не се пита, важно е купето да е здраво и не гнило, всичко друго се прави лесно
                                В145-6 боксерите и те ли са така?

Comment

Working...
                                X